តៅហ្វូជប៉ុន
តៅហ៊ូត្រូវបានផលិតចេញពីទឹកសណ្តែកស្ងួតដែលត្រូវបានដាក់ចូលទៅក្នុងប្លាស្ទិចក្នុងដំណើរការស្រដៀងនឹងការធ្វើឈីស។
វាជាប្រភពដ៏ល្អនៃជាតិប្រូតេអ៊ីននិងជាអាហារចម្បងរបស់ជប៉ុន។ តៅហ៊ូគឺជាធាតុផ្សំដ៏សំខាន់ជាពិសេសនៅក្នុងម្ហូបបួសពុទ្ធសាសនា (shojin ryori) ។
តៅហ៊ូស្រស់មានរសជាតិឆ្ងាញ់។ វាគឺជាអាហារដែលអាចប្រើបាននៅក្នុងចានផ្អែមនិងរសជាតិផ្សេងៗ

Leave a Comment